Deputatul sorosist Durus fura identitatea copiilor saraci!

 

Deputatul șoroșist Duruș lovește din nou!

 

În ceea ce pare a fi o acțiune politico-umanitară, experții GTMTPU au identificat substratul și ceea ce au scos la iveală poate fi terifiant! Urmează dezvăluiri cutremurătoare și dovezi irefutabile care vin în sprijinul acestora. (*pe care).

Într-o postare aparent inofensivă pe o cunoscută rețea de socializare, experimentatul deputat prezintă o vizită de lucru în Preluca Veche, cunoscut și sub numele de “platoul de filmare al The Hills Have Eyes” . Ceea ce a urmat a fost îngrozitor! Avem dovada foto care atestă faptul că șoroșistul le șterge identitatea copiilor români pentru a-i vinde alături de numiții Claus I., Diego Cioloș-Simenone și Angi M., în Germania. Reporterii noștri au reușit să descoase ițele acestei afaceri și, mergând pe firul ei, am aflat că V. Duruș a învățat practica ștergerii feței de la înaintașii lui, care ștergeau seriile caroseriilor mașinilor aduse, tot din Germania, și care le vindeau în România. (*pe care).

Este deosebit de grav!

Domnule deputat, vă sfătuim legal să-i dați copilului fața înapoi, așa cum dădeau înaintașii dumneavoastră kilometrajul!

Sperăm să se sesizeze cineva în urma acestor dezvăluiri cutremurătoare!

Stați aproape! Împreună suntem ânvingători!

Deputatul șoroșist Duruș lovește din nou!În ceea ce pare a fi o acțiune politico-umanitară, experții GTMTPU au…

Publicată de Gruparea tulburaților malefici, tendențioși si plini de ură pe Sâmbătă, 3 Noiembrie 2018